top of page

Foredraget "I ludomaniens klør

1-3_edited.jpg

Knap 500.000 danskere har ifølge skatteministeriets rapport fra maj 2022, spilproblemer. Et stort problem herhjemme, men også et emne der mangler fokus.
Jeg er selv tidligere ludoman og jeg rejser landet rundt for at fortælle min oplevelse med ludomani.

I kan læse meget mere om foredraget, hvis i klikker jer ind på foredragene længere ned på siden.

Foredraget tager selvfølgelig udgangspunkt i min fortid som ludoman. Både hvordan jeg nemt kom ind i ludomaniens skarpe klør. Men også hvor utrolig svært det var, at vriste sig ud af dem igen. I foredraget kommer jeg blandt andet ind på de mange dumme ting jeg gjorde, og løgne som jeg fortalte, da jeg var ludoman. Alt fra at opdigte et fuldtidsarbejde, stjæle penge fra fodboldklubbens kasse, stjæle en kammerats kortoplysninger, udnytte alt og alle omkring mig og ikke mindst hvordan jeg var få sekunder fra, at tage mit eget liv. Det er virkelig en stærk historie, som viser at uanset hvor langt nede man er, så er der en vej tilbage.

 

Foredraget kan tilpasses i tidspunkt og publikum. Ønsker du eksempelvis at foredraget skal deles op i tre. Et foredrag for lærerne på en skole, dernæst et foredrag for eleverne på skolen og til sidst et foredrag for forældrene til eleverne, jamen så finder vi ud af det. Min historie er virkelig nyttig for ethvert menneske uanset alder, uddannelse og job. Alle kan blive ramt af ludomani, og ludomanien findes alle steder. På stort set alle arbejdspladser, i alle gymnasieklasser og endda allerede i udskolingen i folkeskolen.

Ønsker du at foredraget skal gives to gange samme dag til eksempelvis først lærerne og dernæst eleverne, så bestiller du foredraget på 3 timer. Er det derimod et almindeligt foredrag til et samlet publikum, så bestiller du foredraget på halvanden time. Der er altid indlagt tid til spørgsmål sidst i foredraget.

Prisen for foredraget er eks. moms. Prisen er eksklusiv kørsel jf. statens kørselstakster.

Har du spørgsmål om mit foredrag, eller ønsker du et tilbud på et større foredrag, så ring til mig på tel. 2826 3624. Du kan også sende mig en SMS, så kontakter jeg dig. Til sidst kan du også sende mig en mail på marcus@spilkvit.dk.

Jeg glæder mig til at holde foredrag for jer.

IMG_2596.JPG
IMG_2596.JPG
bottom of page