top of page

I ludomaniens klør er unik læsning for alle, der interesserer sig for hvad ludomani kan gøre ved et almindeligt menneske.

 

Beskidte løgne og benægtelser. Spektakulære væddemål for mange tusindekroner.

Låne penge fra fodboldklubben, hvor jeg var formand. Snyde kammerater for store pengebeløb.

Stjæle kreditkortoplysninger fra sin bedste kammerat. Svære tanker om selvmord.

En lang og sej kamp for, at komme ud af ludomaniens klør.

Marcus Kondrup Nielsen giver nu sin ufiltrerede historie af, hvad der skete, da han i flere år led af svær ludomani.

En dag klappede fælden. Mine løgne fældede mig. Min ludomani blev opdaget. I 2016 kørte det hele på skinner. Sådan så det i hvert fald ud udefra. Studenterhuen kom på i sommeren 2016. Men huen var fyldt med løgn. Fodboldklubben som jeg havde stiftet, havde stor succes. Resultaterne på banen var gode, og medlemmer strømmede til. Men klubkassen var tom. Pengene blev brugt på spil. Det hele eskalerede en søndag aften i september 2016, hvor jeg på få timer tabte mere end 130.000 kr. Alt det jeg havde bygget op faldt fra hinanden.


Med bogen I ludomaniens klør tager jeg dig med ind i en skræmmende Verden. Jeg tager bladet fra munden – og fortæller min fortælling af et liv fyldt med spil og masser af løgne.  Bogen går tæt på hvordan en ludoman lever. Hvad en ludoman gør. Hvad en ludoman tænker. Hvorfor en ludoman gør, som en ludoman gør.  Du kommer med helt ind i en lduomans indre. Altsammen noget der oftest bliver hemmeligholdt for de pårørende.

 

Bogen forsøger at give danskerne et indblik i, hvad ludomani er og hvad den forfærdelige sygdom kan gøre ved et helt almindeligt menneske. Det er min hensigt, at skabe en større viden og forståelse omkring hvad ludomani er. Derfor er bogen både en personlig fortælling om min historie. Men det er også en bog der helt generelt forsøger, at beskrive hvad ludomani er.

En Verden som der ellers oftest er lukket af til. Er du pårørende til en ludoman? Så kan bogen give dig et indblik i hvorfor din kære ikke er sig selv. Er du selv afhængig af pengespil, så er det her en fortælling om, at uanset hvor langt ude du er, så kan du kæmpe dig ud. Det kræver bare en masse hårdt arbejde, en masse vilje og god opbakning. 

 

Bestil dit eksemplar allerede nu.

Bemærk bogen kan også fåes som e-bog.

bottom of page