top of page

UDSKUDT TIL SEPTEMBER!

|

Vejle

Foredraget "I Ludomaniens Klør"

For første gang kan man som privat komme ind og høre Marcus' anmelderroste foredrag!

Foredraget "I Ludomaniens Klør"
Foredraget "I Ludomaniens Klør"

Tid og sted

UDSKUDT TIL SEPTEMBER!

Vejle, Vardevej 106, 7100 Vejle, Danmark

Gæster

Om eventet

Velkommen til et tankevækkende foredrag præsenteret af Marcus Kondrup Nielsen. 

Dette hjerteskærende og spændende foredrag tager os med på en rejse gennem en turbulent periode af Marcus' liv, hvor ludomaniens grådige kløer truede med at tage alt fra ham. Træd ind i en hjerteskærende, spændende og personlige fortælling om dyb afhængighed og overlevelse. Dette hjertegribende foredrag fører os gennem en mørk periode, der nåede sit klimaks den skæbnesvangre dag d. 27. juni 2017, hvor Marcus vandrede på togskinnerne nord for Horsens, presset af års ludomani.

Baggrund:

Foredraget tager sit udgangspunkt d. 27. juni 2017, hvor Marcus fandt sig selv gående på togskinnerne nord for Horsens. Dette dramatiske øjeblik markerede starten på en personlig kamp mod ludomani, der i årevis havde plaget ham og truet med at ødelægge alt omkring ham.

Rejsen ind i Ludomaniens verden:

Marcus deler ærligt og åbent om, hvordan ludomanien indtog hans liv og gradvist ødelagde hans fremtid. To år præget af højt fravær i skolen, dårligere karakterer, økonomisk bedrag af venner og familie samt en stadig eskalerende vifte af løgne, mens ludomaniens kløer strammede grebet om ham.

Rødderne afhænger af generationer:

Historien begynder i hans far og morfars uskyldige selskab, hvor Tips-kuponer og fodboldfyldte lørdage udløste de første spirende frø af spillelidenskab. Foredraget udforsker, hvordan en tilsyneladende uskyldig hobby kan udvikle sig til en farlig afhængighed.

Fællesskabet af lidende:

Marcus bringer os tættere på virkeligheden ved at inkludere de 478.000 danskere, der kæmper med spilproblemer i større eller mindre grad. Deres historier og udfordringer belyses for at skabe forståelse og empati.

Klimaks:

Foredraget kulminerer ved "slutningen," hvor toget af konsekvenser kommer brusende mod Marcus med rasende kraft. Publikum vil opleve spændingen og intensiteten over de valg, der førte til dette afgørende øjeblik

Påvirkningen af mange:

Marcus udfolder fortællingen ved at kaste lys over den stigende bekymring for spilproblemer i Danmark. Med en nylig rapport fra 2022, der afslører, at 478.000 danskere i større eller mindre grad er berørt af pengespil, indgyder han en forståelse for omfanget af dette samfundsproblem.

Hvor og hvornår:

Foredraget "I Ludomaniens Klør" afholdes onsdag d. 10. april 2024 kl. 20:00 i Kirkecentret Vejle. Billetter kan erhverves for 130 kr.

Deltag i denne rørende rejse gennem modgang og sejre, hvor Marcus' åbenhed og styrke vil efterlade et varigt indtryk. Et foredrag, der ikke kun skildrer én mands kamp, men som også kaster et kritisk lys på et samfundsproblem, der berører tusindvis. Tag plads, lyt og lær af "I Ludomaniens Klør."

Billetter

  • Unummereret plads

    130,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page